Antena 3 CNN Politică PSD: ”Partenerii europeni și euroatlantici ar trebui să rămână extrem de angajați în susținerea orientării euro-atlantice a Georgiei”

PSD: ”Partenerii europeni și euroatlantici ar trebui să rămână extrem de angajați în susținerea orientării euro-atlantice a Georgiei”

Senatorul PSD, Titus Corlățean, spune că partenerii europeni și euroatlantici ar trebui să rămână extrem de angajați în susținerea orientării euro-atlantice a Georgiei, într-o perioadă de serioase provocări în regiune.

PSD: ”Partenerii europeni și euroatlantici ar trebui să rămână extrem de angajați în susținerea orientării euro-atlantice a Georgiei”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    20 Mar 2023   •   15:27

”La reuniunea de la Paris a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei- Comisia afacerilor politice, împreună cu o colegă deputat din Ucraina și un coleg deputat din Georgia, în timpul dezbaterilor pe marginea raportului: "Rolul Consiliului Europei în prevenirea suferințelor umane rezultate din conflictele armate internaționale: prevenirea conflictelor și bune practici în materie".

Colegii parlamentari sunt Lesia Vasylenko, deputat din Ucraina și raportor al Comisiei politice pe raportul indicat mai sus, iar colegul georgian este Archil Talakvadze, Vicepreședinte al Parlamentului de la Tbilisi.

Am luat cuvântul în cadrul dezbaterilor, pe marginea unui pre-raport extrem de interesant și bine structurat și i-am făcut o serie de sugestii cred utile raportoarei, pe care aceasta le va prelua în textul final și în Rezoluția ce va fi supusă votului APCE.

Totodată, am avut o discuție mai detaliată cu colegul georgian cu privire la ceea ce s-a întâmplat dramatic la Tbilisi, în stradă și în Parlament, în zilele anterioare. Partenerii europeni și euroatlantici ar trebui să rămână extrem de angajați în susținerea orientării euro-atlantice a Georgiei, într-o perioadă de serioase provocări în regiune”, a transmis senatorul PSD, Titus Corlățean.

Citește și: Revolta violentă a populației a învins legea rusească în Georgia | Partidul de guvernământ anunță că retrage proiectul "agenților străini"

„La reuniunea de la Paris a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei- Comisia afacerilor politice, împreună cu o...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 20 martie 2023

×
Subiecte în articol: Titus Corlăţean PSD
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close