Antena 3 CNN Politică PSD: Partidul îşi va achita toate datoriile, în ciuda modului în care acestea au fost făcute

PSD: Partidul îşi va achita toate datoriile, în ciuda modului în care acestea au fost făcute

PSD: Partidul îşi va achita toate datoriile, în ciuda modului în care acestea au fost făcute
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Noi 2011   •   17:30
Partidul Social Democrat a înregistrat datorii către mai mulţi creditori, încă din perioada campaniei electorale din 2009, dar, conform unui comunicat al Biroului de Presă al PSD, partidul le va achita pe toate.

În urma efectuării unui audit intern, s-a constatat faptul că datoriile cumulate din ultima campanie electorală au crescut major cuantumul datoriilor partidului.

„Deşi echilibrul financiar al partidului este păstrat, acele datorii din perioada de campanie au ajuns, în ultima perioadă, într-un punct critic, iar unul dintre creditori a ajuns în faza de recuperare a creanţelor îndreptată către bunuri mobile ale partidului prin executare silită. În urma discuţiilor avute cu creditorul, s-a reuşit evitarea executării silite a bunurilor mobile ale PSD „ se arată în comunicat.

De asemenea, comunicatul mai arată că PSD îşi va achita toate datoriile, în ciuda modului în care acestea au fost făcute.

„Analizele interne relevă, în acest moment, faptul că, la vremea respectivă, nu au fost înregistrate notele de recepţie a produselor şi serviciilor efectuate în acea perioadă în beneficiul partidului”, se arată în comunicat.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close