Antena 3 CNN Politică PSD vrea plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024 | Marcel Ciolacu: "Este o măsură absolut justificată"

PSD vrea plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024 | Marcel Ciolacu: "Este o măsură absolut justificată"

Partidul Social Democrat a depus în Parlament un amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu.

PSD vrea plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024 | Marcel Ciolacu: "Este o măsură absolut justificată"
Sursa foto: Facebook/ Guvernul Romaniei
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2024   •   19:35

"Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024!

Este o măsură absolut justificată până când inflația va ajunge sub 5% la finele anului, conform datelor BNR.

Zilele viitoare venim și cu un mecanism îmbunătățit de plafonare a prețurilor la energie și gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populației, cât și economiei până în 2026", a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

De asemenea, premierul a ținut să precizeze faptul că PSD este singurul partid care vine cu soluții concrete pentru stabilizarea prețurilor. 

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close