Antena 3 CNN Politică PSD vrea repede un Guvern restructurat

PSD vrea repede un Guvern restructurat

PSD vrea repede un Guvern restructurat
18 Mar 2007   •   13:23

Vicepreşedintele PSD, Dan Nica, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că social-democraţii vor participa la consultările de la Cotroceni pentru a contura o soluţie actualei crize politice. Hotărârea a fost luată de conducerea PSD în ciuda faptului că Traian Băsescu poartă responsabilitatea întregului scandal politic, spune Dan Nica. El subliniază totuşi că membrii PSD sunt sceptici în ceea ce priveşte soluţia pe care preşedintele Traian Băsescu o poate formula: ?Cel care, la ora actuală, are soluţia în mâini este, conform Constituţiei, premierul Tăriceanu?.

?PSD este pregătit să meargă la alegeri anticipate dacă Tăriceanu nu vine cu soluţia unui Guvern restructurat?
Iar PSD aşteaptă de la Călin Popescu Tăriceanu prezentarea unui Guvern restructurat. Mai mult, Dan Nica avertizează că ?PSD este pregătit să meargă la alegeri anticipate dacă Tăriceanu nu vine cu soluţia unui Guvern restructurat?. România are în acest moment nevoie de un guvern puternic, funcţional, care să lucreze pentru români, şi nu de unul îngheţat, a precizează social-democratul.

Băsescu şi Tăriceanu au exportat scandalul politic
În ceea ce priveşte războiul dintre palate, Dan Nica îi acuză pe Băsescu şi Tăriceanu de a fi exportat scandalul peste graniţe. Scandalul dintre Băsescu şi Tăriceanu a ajuns la BBC. ?Posturile din România nu mai sunt de ajuns. Au decis să o exporte şi în afară, astfel că oameni care nu au auzit în viaţa lor de România aud acum aceste acuzele. E jenant şi ruşinos?.

PSD nu acceptă să fie folosit de PNL şi PD
PSD ia poziţie şi faţă de tot mai frecventele rereriri ale PNL sau PD la acest partid. PSD nu acceptă să fie folosit de liberali şi democraţi, avertizează social-democratul. ?Permanenta referire la PSD face să pară că cele două partide nici nu pot exista fără PSD?, a concluzionat Dan Nica.

Declaraţiile vicepreşedintelui PSD, Dan Nica, în VIDEO NEWS/Politică

Antena 3

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close