Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb, reacție virulentă la declarațiile făcute la Cotroceni: Nu au niciun fundament și le consider jignitoare

Rovana Plumb, reacție virulentă la declarațiile făcute la Cotroceni: Nu au niciun fundament și le consider jignitoare

Rovana Plumb, reacție virulentă la declarațiile făcute la Cotroceni: Nu au niciun fundament și le consider jignitoare
Sursa foto: Foto: captură video Antena 3
20 Feb 2019   •   14:00

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a reacționat după declarația de presă făcută la Cotroceni, privind bugetul pe anul 2019.

Ministrul consideră ”jignitoare” o parte dintre afirmațiile făcute și consideră că este strict o declarație politică făcută în numele președintelui Iohannis.

Citește și: Declarație de presă la Cotroceni: Bugetul face rabat de la cele mai elementare condiții de legalitate

”Consider că a fost o declarație jignitoare și care nu are niciun fundament. Este clar că este o declarație politică de la tribuna Administrației Prezidențiale. Sunt câteva cuvinte care m-au deranjat profund. Putem spune că este camarilă de partid acest buget? Este camarilă de partid că previzionăm un câștig mediu net de 3080 de lei pentru fiecare cetățean? Este camarilă de partid că prevedem excedent bugetar la fondul de pensii? Este camarilă de partid faptul că alocăm cu 15 miliarde mai mult la investiții? Că acordăm la Sănătate cu 6 miliarde mai mult? La Educație cu aproape 10 miliarde de lei? Este camarilă de partid că am adus absorbția fondurilor europene, într-un an și jumătate, aproape de media europeană?” a spus ministrul Rovana Plumb la Antena3, acuzând că nepromulgarea Legii Bugetului va duce la blocarea României.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close