Antena 3 CNN Politică Scandalul în jurul DGIPI continuă. Blaga: Documentele copiate sunt relevante pentru interesul naţional

Scandalul în jurul DGIPI continuă. Blaga: Documentele copiate sunt relevante pentru interesul naţional

Scandalul în jurul DGIPI continuă. Blaga: Documentele copiate sunt relevante pentru interesul naţional
26 Oct 2009   •   09:35

DGIPI este mărul discordiei şi în campania electorală. După ce PD-L a acuzat PSD că foloseşte informaţii din cadrul instituţiei în scop electoral, ministrul demis al Internelor spune acum că documentele respective nu ar fi relevante pentru alegeri, ci pentru interesul naţional. Social-democraţii, prin liderul Viorel Hrebenciuc, resping toate acuzele democat liberalilor. Schimbul de replici a avut loc în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

La o săptămână după ce a declarat că, în perioada 2008-2009, mai multe date din arhiva serviciului de informatii a Ministerului de Interne au fost copiate, ministrul demis al Internelor spune că nu poate da vina pe PSD pentru acest lucru.

Social democraţii susţin că nu există nicio legătură între copierea documentelor de la DGIPI şi PSD, ci este doar un joc inventat de Traian Băsescu pentru a-i putea ataca în campania electorală.

Pe de altă parte, Vasile Blaga spune că documentele care au fost copiate nu ar fi relevante pentru campania electorală, ci pentru interesul naţional.



Antena 3

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close