Sediul PRU a fost vandalizat. Excluderi pe bandă rulantă

08 Feb 2017   •   20:27
Sediul PRU a fost vandalizat. Excluderi pe bandă rulantă

În urma ședinței Biroului Permanent Național al Partidului România Unită din data de 8 februarie, au fost stabilite măsuri organizatorice și politice pentru menținerea liniei statutare și doctrinare a partidului, notează DC News.

În cadrul acestei ședințe s-au analizat o serie de acțiuni defăimătoare și tendențioase petrecute în ultima perioadă și s-a constatat încălcarea deosebit de gravă a statutului partidului de către anumiți membrii, drept pentru care s-a propus și s-a votat cu unanimitate de voturi excluderea acestora din Partidul România Unită.

La finalul ședinței, Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu a făcut apel la unitate și a cerut tuturor colegilor mobilizarea în vederea organizării Congresului P.R.U. din data de 25 martie 2017.

"Pe această cale vă informăm că în data de 08.02.2017 la ora 01.00, sediul central al P.R.U. a fost spart și s-au sustras mai multe bibliorafturi cu documente originale ale partidului, poliția deschizând o anchetă. Lista persoanelor excluse din partid în ședința BPN al PRU din data de 08.02.2017: Cristian Rizea, Horațiu Șerb, Ovidiu Isăilă, Rudi Bugă, Vasile Vlașin, Seidamet Mudin, Robert Bugă, Sorin Cazan, Valerian Moraru, Adrian Pavel Mureșan, Radu Bratu Iorga", a transmis Partidul România Unită.

Parteneri
x close