Antena 3 CNN Politică Sesiune extraordinară aglomerată, luni, în Parlament. Pe ordinea de zi cazurile Udrea, Ridzi şi Sterling

Sesiune extraordinară aglomerată, luni, în Parlament. Pe ordinea de zi cazurile Udrea, Ridzi şi Sterling

Sesiune extraordinară aglomerată, luni, în Parlament. Pe ordinea de zi cazurile Udrea, Ridzi şi Sterling
Sursa foto: parlament
26 Iul 2009   •   10:32

Ziua de luni se anunţă aglomerată pentru parlamentari. Legislativul intră în şedinţă extraordinară, iar pe ordinea de zi sunt cazuri grele. O posibilă comisie de anchetă pentru Elena Udrea, dar şi dezbaterea raporturilor în cazurile Ridzi şi Sterling-Tăriceanu.

Liberalii, susţinuţi de PSD, vor depune în sesiunea extraordinară a Parlamentului de luni, solicitarea pentru înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă în cazul Elenei Udrea.

Elena Udrea crede că Marian Vanghelie, este în spatele deciziei PSD de a susţine iniţiativa PNL de înfiinţare a comisiei care să cerceteze modul în care s-au cheltuit banii publici la Ministerul Turismului.

Sesiunea extraordinară va cuprinde două şedinţe separate în plen, în care se vor dezbate şi raporturile în cazurile Ridzi şi Tăriceanu.

PSD va aproba concluziile Comisiei de anchetă parlamentară, în cazul fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, dar şi în cazul Sterling.

În ceea ce-i priveşte pe democrat-liberali, aceştia au anunţat, deja, că nu se vor grupa în jurul Monicăi Iacob Ridzi. Fiecare parlamentar PD-L va avea libertatea să voteze cum va dori, au spus liderii democrat liberali.

Antena 3

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close