Antena 3 CNN Politică Simte Victor Ponta vânt de schimbare în PSD? Fost ministru PSD: „Nu există conflict între Ponta şi Dragnea”

Simte Victor Ponta vânt de schimbare în PSD? Fost ministru PSD: „Nu există conflict între Ponta şi Dragnea”

Simte Victor Ponta vânt de schimbare în PSD? Fost ministru PSD: „Nu există conflict între Ponta şi Dragnea”
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Feb 2017   •   19:35

Victor Ponta şi-a chemat foştii miniştri din guvernele pe care le-a condus la o întâlnire în Braşov. Fostul premier a precizat mai târziu că întâlnirea marchează un an de la înfiinţarea fundaţiei Black Sea Regional Project, condusă de el.

În plus, acesta a precizat că întâlnirea a fost amânată din februarie pentru luna martie, deoarece pleacă din ţară.

Având în vedere că Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că i se pregăteşte ceva în luna aprilie, au apărut imediat speculaţiile că fostul premier se gândeşte de fapt la a prelua funcţia de conducere a partidului, iar această întâlnire ar fi doar un pretext pentru a pregăti terenul.

În emisiunea La ordinea zilei a fost lansată întrebarea dacă Victor Ponta simte vânt de schimbare în PSD şi dacă ştie că Liviu Dragnea nu mai are susţinere în PSD.

Fostul ministru Doina Pană a ţinut să precizeze însă că „nu există conflict între domnul Ponta şi domnul Dragnea. Mă întâlnesc cu ei la Parlament şi văd”. Totodată, Doina Pană are şi un sfat pentru fostul premier de a veni mai des la partid şi de a-şi comunica acolo nemulţumirile.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close