Antena 3 Politică Sorin Oprescu: ANRE măreşte preţul pe şest. Nu plătesc, ca să le fie clar. Nu am de unde

Sorin Oprescu: ANRE măreşte preţul pe şest. Nu plătesc, ca să le fie clar. Nu am de unde

de G.S.    |    18 Feb 2012   •   15:22
Sorin Oprescu: ANRE măreşte preţul pe şest. Nu plătesc, ca să le fie clar. Nu am de unde
Sursa foto: Foto: INTACT Images
Primarul General al Bucureştiului, Sorin Oprescu, a criticat sâmbătă decizia ANRE de a creşte la cinci lei preţul gigacaloriei. Oprescu a arătat că această instituţie creşte preţul „pe şest” şi că nu va plăti majorarea.

„ANRE a mărit preţul ca de obicei, pe şest. Sunt stat în stat, băieţii ăştia sunt deştepţi la ANRE. Aud cum se discută de băieţii deştepţi din energie de 10 – 12 ani, dar nu se discută nimic de organismul statal care poartă numele de Agenţia Naţională de Reglementare a Energiei care măreşte pe şest preţul ca să ţină în viaţă unităţi ale statului. ELCEN trăieşte din penalităţile pe care le pune Primăriei şi, în ultimă instanţă, cetăţeanului pe umeri. Nu plătesc, ca să le fie clar. Nu plătesc, ELCEN potiliţi-vă! Nu am de unde!”, a arătat Oprescu.

Primarul a explicat că, după majorare, gigacaloria în Bucureşti este de 325 de lei, din care populaţia plăteşte 170, iar restul este subvenţionat de primărie.

De asemenea, edilul a arătat că Primăra va plăti doar diferenţa până la 320 de lei şi va refuza să plătească diferenţa generată de majorare.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close