Antena 3 CNN Politică Stancev i-a ?aranjat? pe Videanu şi Orban

Stancev i-a ?aranjat? pe Videanu şi Orban

Stancev i-a ?aranjat? pe Videanu şi Orban
28 Mar 2007   •   23:22

Stamen Stancev a fost apropiat atât democraţilor, cât şi liberalilor! Conform cotidianului ?Gândul?, Stanchev a fost aranjorul întâlnirilor lui Videanu şi Orban cu reprezentanţii firmei Skoda. După cum bine ştim, bulgarul este pionul principal din dosarul privatizărilor cu energie. Cu toate acestea, bulgarul este mai misterios decât am fi crezut. Se pare că Stanchev avea câteva uşi deschise, uşi bine plasate. Este vorba despre Adriean Videanu, preşedinte executiv PD, şi Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL. Potrivit ?Gândul?, Stanchev le-a propus celor doi un contract cu firma Skoda. Informaţiile cotidianului se bazează pe câteva înregistrări video şi audio efectuate de către serviciile de informaţii.

Conform rezoluţiei din dosarul aflat în lucru la DIICOT, bulgarul Stamen Stanchev ar fi organizat şi coordonat un grup care procura de la înalţi funcţionari şi demnitari ai statului - racolaţi în cadrul acestei reţele - informaţii economice secrete pe care le furniza apoi unor consorţii ce făceau astfel concurenţă neloială celorlalte firme înscrise la licitaţiile pentru importante contracte cu statul, conform Mediafax.

Adriean Videanu neagă
Pe de altă parte, primarul Capitalei, Adriean Videanu, a declarat că nu l-a cunoscut niciodată pe Stamen Stanchev. "Nu-mi amintesc să-l fi cunoscut sau să fi discutat cu acest domn Stanchev în mod oficial. Este posibil ca acest domn să fi făcut parte din vreo delegaţie oficială, cu care m-am întâlnit de-a lungul timpului", a precizat Videanu, potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close