Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Topoliceanu, "plantată" lângă Udrea

Subiectiv. Topoliceanu, "plantată" lângă Udrea

Subiectiv. Topoliceanu, "plantată" lângă Udrea
02 Mar 2015   •   21:42

Apărarea şi-a format opinia că Ana Maria Topoliceanu, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, a jucat un rol dictat de cineva în toată perioada în care a stat lângă fostul ministru al Turismului.

Procurorii susţin că DNA aflase încă de la începutul lui 2014 despre banii primiţi de Obreja şi, în plus, de oamenii din minister de la Termogaz.

Dacă descoperirea rutei banilor (cea despre care Gazeta povestea în decembrie 2013) s-a întâmplat la DNA în ianuarie 2014, probabil că procurorii ajunsese deja la Topoliceanu. Şi, în februarie 2014, Topoliceanu merge, împreună cu Udrea şi cu Bica, la Paris. Colabora ea deja? Şi numai cu DNA?

Există ipoteza, bazată însă doar pe capete de mărturii, că Topoliceanu a fost racolată de un serviciu secret cînd era lângă Udrea. Ca prietenă a Elenei, era un nod valoros de informaţii. Pentru serviciu şi pentru public această mişcare este legitimă şi pozitivă, "cu asta ar trebui să se ocupe serviciile, să supravegheze marile infracţiuni, care afectează siguranţa naţională".

 În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Subiectiv", Răzvan Dumitrescu şi jurnalistul GSP, Cătălin Tolontan au vorbit despre acest subiect.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close