Antena 3 CNN Politică Tăriceanu a vrut să facă pact cu PSD

Tăriceanu a vrut să facă pact cu PSD

 Tăriceanu a vrut să facă pact cu PSD
10 Feb 2007   •   14:45
Theodor Stolojan îşi atacă din nou foştii colegi liberali. Liderul PLD a declarat că în 2004, imediat după alegeri, în PNL au existat discuţii despre ruperea Alianţei şi apropierea liberalilor de PSD. Potrivit lui Stolojan, principalii susţinători ai propunerii ar fi fost Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu, Ludovic Orban şi Norica Nicolai. Acest grup, a mai spus Stolojan, a venit după alegerile locale din 2004 cu propunerea ca PNL să trădeze Partidul Democrat şi să facă o înţelegere cu PSD pentru a avea în ţară cât mai mulţi preşedinţi de consilii judeţene.

C. Antonescu: ?singurul om care a fost la toarta PSD a fost Stolojan?
În replică, liberalul Crin Antonescu a declarat că s-a săturat să dezmintă în numele partidului ?aberaţiile debitate de acest cetăţean care nu are de comunicat nimic societăţii decât calomnii şi defăimări la adresa PNL?. Ludovic Orban sau Norica Nicolae nu erau în conducerea partidului în 2004, a mai precizat Antonescu, iar ?singurul om care a fost la toarta PSD a fost Stolojan?.

Contactat telefonic de Antena 3, preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Theodor Stolojan. De asemenea, liderul grupului parlamentar al democraţilor din Camera Deputaţilor, Cristian Rădulescu, s-a abţinut de la comentarii, pe motiv că nu cunoaşte exact care a fost contextul declaraţiei lui Stolojan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close