x close

Traian Băsescu a răbufnit: cine este omul care conduce sistemul din România

de G.S.    |    14 Noi 2016   •   08:41
Traian Băsescu a răbufnit: cine este omul care conduce sistemul din România 416

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut afirmaţii grave anunţând că cel care conduce „sistemul” este Florian Coldea, „creierul de analiză din SRI”, iar șefa DNA Laura Codruța Kovesi este o unealtă a sistemului, „unul din oamenii ce pun în execuție acest lucru pentru a-și apăra funcția”.

„Ei decid care politician este executat dacă nu este pe plac sistemului”, a precizat fostul președinte. „Sistemul e format din generali din SRI, Interne, Apărare, procurori, dar nu toti, judecători, dar nu toți, e o structură care include profesori universitari, academicieni. Luați pozele cu cei care sunt în Academia de Stiințe ale Securității. Sistemul poate fi oprit prin lege. Politicienii nu intră în sistem. Pot să-l conducă dacă sunt foarte puternici, dacă îl cunosc ”, a adăugat Băsescu la România Tv.

Potrivit fostului preşedinte, "Iohannis aplaudă pentru că nu are curajul să spună intraţi în atribuţiune constituţionale şi legale". Întrebat dacă Sistemul ar vrea să scape de el, Băsescu a răspuns: "Sunt convins că i-ar plăcea Sistemului să scape de mine, dar nu scapă, că de ce ţi-e frică nu scapi."

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati