Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a răbufnit: Țeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu!

Traian Băsescu a răbufnit: Țeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu!

Traian Băsescu a răbufnit: Țeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu!
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Aug 2017   •   22:51

Traian Băsescu îl atacă pe Livu Dragnea, după ce a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului și a plecat apoi în concediu.

”Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie”, este de părere fostul președinte.

Postarea lui Traian Băsescu:

”Țeparul de Teleorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar „păcăliciul” de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program. Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut. Şi, pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache. În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close