Antena 3 CNN Politică Tudose, o nouă lovitură pentru Dragnea: Premierul susține ideea conducerii colective în PSD. Surse: Întâlnire de taină Tudose-Bădălău

Tudose, o nouă lovitură pentru Dragnea: Premierul susține ideea conducerii colective în PSD. Surse: Întâlnire de taină Tudose-Bădălău

Tudose, o nouă lovitură pentru Dragnea: Premierul susține ideea conducerii colective în PSD. Surse: Întâlnire de taină Tudose-Bădălău
de M.Z.    |    09 Ian 2018   •   12:32

Premierul Mihai Tudose îi dă o nouă lovitură președintelui PSD, Liviu Dragnea

Într-o declaraţie pentru psnews.ro, Tudose spune că susţine ideea lui Nicolae Bădălău privind o conducere colectivă a partidului. 

Premierul afirmă că este de acord cu scrisoarea lui Bădălău, care vorbeşte şi despre decizii controversate luate de PSD în ultimul an. 

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a lansat luni seara o scrisoare deschisă în care cere „punerea în funcţiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectivă a partidului”, aducând şi o critică asupra preşedintelui Liviu Dragnea.

În acest context, premierul Mihai Tudose a declarat marți că ”este de acord” cu cele scrise de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

”Este o scrisoare foarte bună, e un mesaj foarte bun. Sunt de acord cu ce a spus Niculae Bădălău”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Potrivit unor surse, cei doi au avut şi o întâlnire marți dimineaţă. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close