Antena 3 CNN Politică Un funcţionar lăsat şef la Primăria Sector 4

Un funcţionar lăsat şef la Primăria Sector 4

Un funcţionar lăsat şef la Primăria Sector 4
27 Mar 2007   •   08:21

Sectorul 4 are primar nou. Primăriţă de fapt. Timp de o săptămână, şef peste sector este o angajată de la Contabilitate. Doamna funcţionar public a fost numită de primarul Adrian Inimăroiu să îi ţină locul cât timp el este în concediu de odihnă. O decizie care încalcă legea. Primăria sectorului 4 seamănă cu un sat fără câini. Edilul Adrian Inimăroiu i-a dat voie viceprimarului să plece într-o deplasare şi imediat şi-a luat şi el concediu de odihnă. Prin primărie se zvoneşte că ar fi în Thailanda.

În locul lui, Adrian Inimăroiu nu l-a lăsat pe secretarul primăriei, aşa cum prevede legea, ci a numit şef peste sector pe cine a vrut el.

Doamna cu atribuţii de primar la sectorul 4 este Marioara Stan. Surse din primărie susţin că ea este o prietenă apropiată a lui Adrian Inimăroiu şi omul lui de încredere. Legea administraţiei locale stabileşte clar că dacă nici primarul şi nici viceprimarul nu sunt, conducerea este preluată de secretarul primăriei.

Dar lucrurile stau exact aşa: şef peste sectorul 4 este doamna Marioara Stan. Un funcţionar public. De obicei, primarii şi viceprimarii îşi împart programul în aşa fel încît să nu lipsească, în acelaşi timp, de la muncă. Dar la sectorul 4 regula e alta.

Observator

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close