Antena 3 CNN Politică Un lift care a băgat spaima în aleşii neamului

Un lift care a băgat spaima în aleşii neamului

Un lift care a băgat spaima în aleşii neamului
14 Mar 2007   •   08:25
?Cuşcă de fier care produce greaţă şi ameţeli?. Aşa numesc senatorii liftul care îi urcă şi îi coboară în fiecare zi de la o şedinţă la alta. Şi pentru că senzaţiile deloc plăcute le-au ajuns până peste cap, aleşii din Senat au făcut liste cu semnături prin care îi cer preşedintelui Nicolae Văcăroiu să repare liftul. Liftul buclucaş este principala cale de acces a senatorilor şi invitaţilor spre etajele superioare ale Senatului. Un timp a mers cum a mers, dar de la o vreme el produce tot felul de neplăceri celor care se încumetă a-l folosi.

Semnatarii petiţiei se uită cu jind la lifturile pe care le au deputaţii şi îi cer şefului lor să aibă şi ei la fel. ?Toţi senatorii au semnat pentru oportunitatea modernizării liftului. Repet este un lift de marfă, nu de transport persoane?, spune liberalul Paul Păcuraru. ?Personal nu mi s-a întâmplat decât că nu opreşte unde trebuie. Opreşte între etaje şi avem alte necazuri?, susţine social-democratul Doru Ioan Tărăcilă.

În urmă cu doar câteva zile, o tânără de 16 ani, însărcinată, a murit strivită de uşile liftului din Spitalul de Copii ?Marie Curie?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close