Antena 3 CNN Politică Vanghelie: În proporţie de 70%, arestarea lui Nicolescu a fost făcută să ne băgăm minţile-n cap

Vanghelie: În proporţie de 70%, arestarea lui Nicolescu a fost făcută să ne băgăm minţile-n cap

Vanghelie: În proporţie de 70%, arestarea lui Nicolescu a fost făcută să ne băgăm minţile-n cap
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Ian 2011   •   23:56
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, în cadrul emisiunii „Vorbe Grele”, că arestarea lui Constantin Nicolescu nu a fost una politică şi că Puterea trebuie să înceteze cu asemenea gesturi de răzbunare şi să facă ceva pentru România, care se află într-un permanent declin. Edilul este de părere că acest lucru s-a întâmplat pentru a speria opoziţia, care, în opnia guvernanţilor, ar trebui să stea acasă speriată.
 

Mai mult decât atât, Vanghelie este de părere acest gen nu este unul normal din principiu, pentru că "într-un stat de drept nu cred că este normal să te duci peste un om în casă la 7 dimineaţa, să-l iei cu mascaţii şi să creezi o asemenea tensiune".
 


Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii DNA. Constantin Nicolescu a fost audiat timp de câteva ore într-un caz care vizează o sponsorizare de 125.000 de lei acordată de CJ Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.  În acest scandal, arhiepiscopul Calinic îl acuză pe senatorul PDL Mircea Andrei că s-ar afla în spatele anchetei.

Am fost reţinut "pentru că am muncit 45 de ani", le-a spus Nicolescu, vizibil emoţionat, jurnaliştilor, la ieşirea din sediul DNA. Presa a încercat apoi să afle de ce este acuzat, însă preşedintele CJ Argeş a spus doar „o să aflaţi”.

Nicolescu a fost urcat în duba Poliţiei cu cătuşe la mâini şi dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close