Antena 3 CNN Politică Victor Ponta continuă ironiile: Membrii CSM au fost plecați un an într-o vacanță într-o altă galaxie?

Victor Ponta continuă ironiile: Membrii CSM au fost plecați un an într-o vacanță într-o altă galaxie?

Victor Ponta continuă ironiile: Membrii CSM au fost plecați un an într-o vacanță într-o altă galaxie?
Sursa foto: Foto: Facebook / Victor Ponta
13 Mai 2016   •   21:34

Victor Ponta continuă seria de ironii, pe Facebook. Fostul premier comentează anunțul CSM, în care este acuzat să a afectat independenţa şi reputaţia justiţiei.

Fostul premier îi ironizează pe membrii Consiliului Superior al Magistraturii pentru că au anunţat abia după un an că afirmaţiile sale au afectat justiţia.

"Deci in luna Mai 2016 au aflat distinsii membri CSM ca in iunie 2015 eu si Calin Tariceanu am afectat independenta justitiei ?!? De ce - pentru simplul fapt ca am considerat inceperea urmaririi penale exact in ziua motiunii de cenzura a PNL ca fiind un atac la independenta Parlamentului!

Pe langa bizareriile de fond publicate azi in comunicatul transmis la "Hotnews" (normal) am doar cateva intrebari de bun simt cred eu - membrii CSM au fost plecati un an intreg intr-o vacanta in alta galaxie si tocmai au aterizat azi la Bucuresti?!? Sau au fost prea ocupati pana acum?!? Sau azi i-a intrebat Dan Tapalaga?!? Stie cineva raspunsul la aceste intrebari?!?

Precizez ca Intrebarile mele nu doresc deloc sa afecteze imaginea CSM ( altfel nepatata pana acum nici macar de afirmatiile Monicai Macovei care i-a alintat cu epitetul de "Mafie A Justitiei")! Doar sunt nedumerit - iar daca nedumerirea mea ii va supara pe distinsii membri CSM ma vor sanctiona in mai 2017, cand vin iar in vizita in Romania!", scrie Ponta pe Facebook.

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close