Antena 3 CNN Politică Vlad Voiculescu, invitat de deputatul PNL Florin Roman să plece din funcția de ministru

Vlad Voiculescu, invitat de deputatul PNL Florin Roman să plece din funcția de ministru

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost invitat de deputatul PNL Florin Roman să părăsească funcția de ministru, la scurt timp după ce primul a ieșit public și a acuzat măsluirea cifrelor oficiale privind pandemia în timpul precedentei guvernări PNL.

Vlad Voiculescu, invitat de deputatul PNL Florin Roman să plece din funcția de ministru
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   16:24

Florin Roman: Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână

"Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă tot soiul de petarde...fumigene pentru a-și acoperi incompetența!

Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID-19 în perioada alegerilor parlamentare.

O acuzație extrem de gravă! Adevărul este că, atunci aveam un ministru al Sănătății, pe dr. Nelu Tataru, care vorbea și acționa din teren, al cărui birou erau spitalele...strada”, susține Florin Roman (foto, stânga).

El îl acuză pe Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății, că "nu a călcat" într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia incendiului de la "Matei Balș".

Florin Roman: Avem ghinionul unui ministru al Sănătății total absent în teren

"Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns, era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate.

I-a lăsat moștenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 și 2 ale pandemiei.

În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren. Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci! Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență”, conchide liberalul, într-o postare pe Facebook.

Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă...

Publicată de Florin Roman pe Miercuri, 24 martie 2021

Liderul PSD Marcel Ciolacu cere comisie de anchetă în scandalul cifrelor COVID "măsluite"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a pronunțat în favoarea înființării unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, spunând că "măsluirea" datelor pandemiei de Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor.

Reacția sa vine după ministril Sănătății, Vlad Voiculescu, a dezvăluit că înainte de alegerile parlamentare, în timpul guvernării PNL, din calculul incidenţei la 14 zile, au fost făcute "pierdute" vreo două zile.

"Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!

Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești! S-au închis școli timp de un an de zile! Localități întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor! 

Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!!

Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Roman Vlad Voiculescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close