Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Traian Băsescu minte fără dovezi

Dan Voiculescu: Traian Băsescu minte fără dovezi

Dan Voiculescu: Traian Băsescu minte fără dovezi
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Dec 2015   •   10:57

Dan Voiculescu îi dă replica lui Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte l-a atacat public, enervat că Antena 3 continuă dezvăluirile cu privire la afacerile familiei sale.

 
Într-un limbaj violent, fostul preşedinte l-a acuzat pe Dan Voiculescu de minciună. Acesta îl somează pe Băsescu să vină cu dovezi care să-i susţină afirmaţiile.
 
Dan Voiculescu a rispostat imediat după ce Traian Băsescu l-a atacat pentru dezvăluirile făcute de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei
 
În 2009, când au apărut primele informaţii despre implicarea fratelui său în afaceri cu armament, fostul preşedinte nu era atat de vehement. Lăsa să se înţeleagă că acuzaţiile sunt posibile. 
 
În timp ce acuză pe alţii de minciună, Traian Băsescu i-a minţit ani de zile pe români.  O dovedesc promisiunile pe care le-a făcut şi apoi le-a încălcat şi afirmaţiile ferme pe care a fost nevoit apoi să le ignore. 
 
Dan Voiculescu avertiza încă din 2004 ce efect nociv va avea Traian Băsescu asupra societăţii românesti.  
 
Teama constantă că abuzurile sale vor fi devoalate l.-făcut pe Traian Băsescu să îl atace constant pe Dan Voiculescu. Iar fostul preşedinte ştia că Voiculescu merge până la capăt când ia o decizie.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close