Antena 3 CNN Politică Vosganian: ?ştiam de sacoşele din energie?

Vosganian: ?ştiam de sacoşele din energie?

Vosganian: ?ştiam de sacoşele din energie?
21 Feb 2007   •   23:46

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că va realiza controale la Porţile de Fier, având ca obiectiv verificarea lucrărilor de retehnologizare. Anunţul a fost făcut de ministru în urma intervenţiei televizate a jurnalistului Mircea Toma, care l-a acuzat pe Vosganian de neimplicare în verificarea contractelor din energie. Direct acuzat de preşedintele Traian Băsescu ca fiind unul dintre ?băieţii deştepţi din energie?, Bogdan Buzăianu, fostul patron al firmei Energy Holding, a declarat că nu are absolut nicio legătură cu problemele care au apărut după semnarea contractului.

?Dacă au existat deficienţe în derularea contractului, asta este problema părţilor, pe mine nu mă intersează?, a declarat el. Mai mult, Buzăianu susţine că preşedintele Traian Băsescu a fost dezinformat când i s-a spus că el stă la baza unor contracte ilegale din energie. Omul de afaceri a susţinut să sublinieze că acum nu mai are nicio legătură cu Energy Holding, după ce şi-a vândut părţile.

Varujan Vosganian a precizat că avea cunoştinţă ?despre istoria cu sacoşele? încă înainte de intervenţia televizată a şefului statului, cel care i-a adus la cunoştinţă aceste practici fiind un apropiat al preşedintelui Băsescu, cineva care ?uneori stă la doi metri de preşedinte?.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close