Antena 3 CNN Actualitate Aeroporturile şi gările s-au transformat în furnicare. Vezi ce trenuri şi curse aeriene au întârzieri sau au fost anulate

Aeroporturile şi gările s-au transformat în furnicare. Vezi ce trenuri şi curse aeriene au întârzieri sau au fost anulate

Aeroporturile şi gările s-au transformat în furnicare. Vezi ce trenuri şi curse aeriene au întârzieri sau au fost anulate
de O.P.    |    27 Ian 2012   •   11:11

UPDATE: Traficul se desfăşoară normal pe cele două aeroporturi din Bucureşti, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, informează Agerpres.

Dacă aveţi imagini cu ninsorile din ultimele zile, sau dacă vreo persoană cunoscută se află blocată în zăpadă, scrieţi-ne pe adresa [email protected] sau pe pagina noastra de Facebook

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu nicio cursă nu este anulată din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri înregistrează întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, întârzieri determinate de necesitatea degivrării aeronavelor', se precizează în comunicat.

De asemenea, aeroportul din Craiova este, începând de vineri, operaţional, după ce în urmă cu o zi a fost închis din cauza sulurilor de gheaţă şi a straturilor mari de zăpadă formate pe pistă, pe anumite locuri, din cauza viscolului puternic.

Directorul de marketing al CFR Călători, Adrian Vlaicu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că 48 de trenuri din ţară au fost anulate, din Gara de Nord Bucureşti nemai fiiind plecări întâziate. Oficialul a spus că sunt câtva trenuri din zona Bucureşti anulate, însă întârzieri semnificative nu se mai înregistrează. Două trenuri au avut întârieri de o sută de minute, întrucât garniturile au plecat tardiv, astfel că la retur au înregistrat întârzieri. Încet, încet traficul va intra în normal.

Linia directă cu Constanţa este în continuare închisă din cauza problemelor generate de viscol şi zăpadă, însă echipe lucrează de joi la remedierea acestora. Până atunci, ruta folosită pentru Constanţa este cea prin Ploieşti-Buzău-Feteşti.

> VEZI CARE ESTE SITUAŢIA DRUMURILOR DIN ŢARĂ

>VEZI CUM VA FI VREMEA PANA DUMINICA

Directorul de marketing al CFR Călători, Adrian Vlaicu, a declarat, vineri dimineaţa, că 60 de trenuri au întârzieri, unele chiar de peste 500 de minute, garniturile plecând sau sosind din gări cu întârzieri de peste 30 de minute.

Totodată, oficialul CFR a afirmat, la Antena 3, că legătura linia directă cu Constanţa nu s-a putut realiza din cauza condiţiilor meteo, însă se circulă către această destinaţie pe ruta Ploieşti-Buzău-Feteşti.

Trenuri aşteptate în Gara de Nord Bucureşti au întârzieri de 230-535 de minute.

SITUAŢIA LA SOL: Trenuri anulate vineri, 27.01.2012:

-         trenul IR 1792 este anulat in relatia Pitesti - Titu și circulă în relația Titu - București Nord

-         trenul IR 1790 în relația Pitești - București Nord .

-         trenul IR 1980 în relația Tulcea Oraș – București Nord .

            Trenuri suburbane anulate vineri, 27.01.2012:

-         trenurile Regio în relatia Bucureşti Nord – P.O. Aeroport HC - Baloteşti şi retur.

-         trenurile Regio 8071 și 8072 în relația Bucureşti Nord - Pantelimon Sud h. - Bucureşti Obor şi retur.


     

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close