Antena 3 CNN Actualitate Traficul aerian a fost reluat pe cele două aeroporturi din Bucureşti şi pe cel din Craiova

Traficul aerian a fost reluat pe cele două aeroporturi din Bucureşti şi pe cel din Craiova

Traficul aerian a fost reluat pe cele două aeroporturi din Bucureşti şi pe cel din Craiova
Sursa foto: Foto: torahlive.co.il
27 Ian 2012   •   09:24

Traficul se desfăşoară normal pe cele două aeroporturi din Bucureşti, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, informează Agerpres.

Dacă aveţi imagini cu ninsorile din ultimele zile, sau dacă vreo persoană cunoscută se află blocată în zăpadă, scrieţi-ne pe adresa [email protected] sau pe pagina noastra de Facebook

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu nicio cursă nu este anulată din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri înregistrează întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, întârzieri determinate de necesitatea degivrării aeronavelor', se precizează în comunicat.

De asemenea, aeroportul din Craiova este, începând de vineri, operaţional, după ce în urmă cu o zi a fost închis din cauza sulurilor de gheaţă şi a straturilor mari de zăpadă formate pe pistă, pe anumite locuri, din cauza viscolului puternic.

Directorul Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru, a declarat că, în urma unei acţiuni în forţă de deszăpezire a pistei pentru care s-a acţionat în noaptea de joi spre vineri timp de mai multe ore cu zeci de utilaje, aeroportul a putut fi deschis pentru cele şapte curse de vineri, inclusiv cursa Jet2.com care vine de la Londra, pentru a lua de la Craiova cei 108 specialişti care lucrează la fabrica Ford.

Joi după-amiază, Aeroportul din Craiova a fost închis, iar cursa directă Craiova-Roma de la ora 18,00 a fost anulată. Vineri, pe Aeroportul din Craiova urmează să aterizeze un avion care vine de la Constanţa, face escală şi la ora 10,15 pleacă spre Timişoara.
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close