Antena 3 CNN Show Ana Morodan a fost reținută, după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

Ana Morodan a fost reținută, după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

Ana Morodan a fost reținută, seara trecută, de către polițiștii de la de Brigada Rutieră. Ea s-ar află la această oră într-unul dintre centrele de deținere ale Poliției Capitalei.

de Carmina Pricopie    |    29 Mar 2023   •   11:45

Din primele informații, se pare că Ana Morodan ar fi fost reținută, seara trecută, în zona de Nord a Capitalei, când a fost prinsă conducând cu permisul suspendat. De asemenea, influencer-ul se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise. 

Două evenimente rutiere în aceeași zi

Potrivit Brigăzii Rutiere, ar fi vorba despre două evenimente rutiere distincte.  

Luni după-amiaza, în jurul orei 16:00, Ana Morodan ar fi fost oprită, în trafic, de către agenții de la Rutieră. Femeia ar fi oprit autoturismul mult mai departe de locul unde se aflau polițiștii. Dar asta nu este tot. În momentul în care a încercat să parcheze, influencer-ul a lovit două mașini care se aflau oprite.

A refuzat recoltarea probelor biologice

Agenții au încercat să o legitimeze pe șoferiță, însă aceasta a declarat că nu are asupra sa documentele de identitate. Mai mult decât atât, deși a fost condusă la sediul INML, a refuzat recoltarea probelor biologice. Prin urmare, polițiștii i-au reținut permisul de conducere.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A fost oprită din nou câteva ore mai târziu

La doar câteva ore, în jurul orei 23:00, polițiștii de la Brigada Rutieră au oprit din nou în trafic mașina condusă de Ana Morodan. În urma verificărilor din baza de date, polițiștii au constatat că avea permisul de conducere suspendat, ca urmare a evenimentului rutier petrecut anterior, în jurul amiezii. De data aceasta însă, Ana Morodan a acceptat, cu greu, testarea cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare destul de mică de alcool. 

Însă, în momentul în care a fost testată cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența substanțelor psihoactive. Prin urmare, Ana Morodan s-a ales cu încă un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și a substanțelor interzise și a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore.  

Urmează ca astăzi Ana Morodan să fie prezentată în fața magistraților de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde procurorul de caz va decide dacă va dispune, în continuare, alte măsuri preventive în cazul acesteia. 

Ce spun reprezentanții Brigăzii Rutiere 

”La data de 28 Martie, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. 

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. 

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale. 

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal. 

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive. 

În acest context, conducătoarea autovehiculului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal: 

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive.”, potrivit comunicatului transmis de reprezentanții poliției.

×
Subiecte în articol: Ana Morodan
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close