Antena 3 CNN Show Mesajul lui Ciprian Marica după ce și-a recuperat permisul de conducere. Fotbalistul a dezvăluit cine l-a ajutat

Mesajul lui Ciprian Marica după ce și-a recuperat permisul de conducere. Fotbalistul a dezvăluit cine l-a ajutat

Ciprian Marica, fost internațional şi actual acționar la clubul Farul Constanța, și-a recuperat permisul de conducere după o perioadă în care nu a avut voie să urce la volan.

Mesajul lui Ciprian Marica după ce și-a recuperat permisul de conducere. Fotbalistul a dezvăluit cine l-a ajutat
Sursa foto: Instagram Ciprian Marica
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Dec 2023   •   20:33

Motiv de maximă bucurie pentru Ciprian Marica care şi-a recuperat permisul de conducere. Fostul internațional şi actual acționar la clubul Farul Constanța, a transmis un mesaj de recunoștință pe conturile sale sociale, acolo unde a mărturisit că este fericit că i-au fost ascultate rugăciunile.

''Ca tot omul de sărbători îți dorești ceva de la Moșu'. Moșule: iubire, sănătate... permisul. A venit permisul! Ce înseamnă să fie Moșu' bun cu tine și să-ți asculte rugăciunea. A venit permisul! Să aveți o zi bună și voi'', a declarat Ciprian Marica pe contul lui personal de Instagram.

Ciprian Marica a rămas fără permis şi a fost amendat

Ciprian Marica, în vârstă de 38 de ani, se afla la volanul maşinii când nu a respectat indicațiile semaforului și a trecut pe roșu în nordul Bucureștiului și nu a avut la el documentele. Fostul fotbalist, a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.450 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

"La data de 8 octombrie, în jurul orei 10,50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1.450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Brigada Rutieră.

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica permis de conducere
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close