Antena 3 CNN Show Ciprian Marica și Ioana, momente tensionate după ce au dat nas în nas cu amanta fotbalistului și soțul acesteia

Ciprian Marica și Ioana, momente tensionate după ce au dat nas în nas cu amanta fotbalistului și soțul acesteia

Milioane de români au urmărit stupefiați, în urmă cu câteva luni, clipul video în care fostul fotbalist Ciprian Marica este surprins la bustul gol, înfășurat decât într-un prosop, pe holul unui hotel, alături de amanta sa de atunci. Potrivit presei, Marica ar fi avut o relație extraconjugală cu Ana, soția prietenului său, Florin Muntean, fiul fostului patron de la Transgaz.

Ciprian Marica și Ioana, momente tensionate după ce au dat nas în nas cu amanta fotbalistului și soțul acesteia
de Gabriel Dano    |    27 Iul 2020   •   18:00

Cel care a făcut filmarea este chiar Florin care, bănuind că soția îl înșală, a urmărit-o. Întâmplarea ar fi avut loc anul trecut, într-un hotel din Cluj, iar Marica a fost nevoit să meargă acasă la soție și să îi spună chiar el că a călcat strâmb.    

Totuși, Ioana a decis să îi mai acorde o șansă lui Ciprian Marica, iar Florin și-a iertat, la rândul său, soția. La momentul respectiv protagoniștii poveștii au vrut să lase în urmă problemele, dar faptul că filmarea a ajuns în presă le-a cam încurcat planurile. Au ajuns pe prima pagina a tabloidelor, iar fanii l-au apostrofat pe Marica. Foarte afectată a fost, fără dar și poate, Ioana.

Marica și Ioana au dat nas în nas cu amanta fotbalistului pe palierul blocului

Marica nu a avut încotro și trebuit să recunoscă public infidelitatea, și-a cerut iertare familiei sale, dar a încercat să se răzbune și pe cel care a dat publicității clipul compromițător. În plus, fostul fotbalist a făcut tot ceea ce i-a stat în puteri ca soția lui să-i rămână alături și viața lor să continue ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, potrivit impact.ro.

Recent, Marica și Ioana au mers la Mamaia, acolo unde patronul echipei Farul Constanța deține un hotel și o plajă. Tot în Mamaia el deține un apartament de lux, într-un complex rezidențial, unde îi are ca vecini, surpriză, pe Florin Muntean și soția lui, Ana.

Și inevitabilul s-a produs: cei patru au dat nas în nas pe palierul blocului. Cei doi foști amanți au încercat din răsputeri să își evite privirile, iar soții încornorați și-au intersectat privirile pentru câteva secunde și s-au salutat printr-un semn discret din cap.

Nimeni nu a scos niciun sunet și fiecare și-a continuat drumul stânjenit gândindu-se care ar fi fost șansele ca acest lucru să se petreacă.

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close