Antena 3 CNN Show Cine este iubita lui Ianis Hagi şi ce afaceri au părinţii ei

Cine este iubita lui Ianis Hagi şi ce afaceri au părinţii ei

Pe Ianis Hagi, starul celor de la Rangers, îl ştiu toţi, însă iubita sa, constănţeanca Elena Tănase, este mai puţin cunoscută.

Cine este iubita lui Ianis Hagi şi ce afaceri au părinţii ei
Sursa foto: Colaj Antena 3/Instagram
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2021   •   10:13

Tânăra care care i-a cucerit inima fiului regelui fotbalului românesc este o frumoasă brunetă din Constanţa cu o situaţie materială bună, potrivit playtech.

Tânăra are 18 ani şi este de origine aromână, precum Hagi

Adolescenta are 18 ani, este de origine aromână, precum Hagi, și este elevă la liceul Mircea cel Bătrân, cel mai prestigios din acel oraș.

Tânăra Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită. Tatăl ei este un om de afaceri de succes din Constanța, implicat în domeniul construcțiilor și în sectorul agricol.

Ianis Hagi, deşi are 22 de ani, pare să fie gata să se așeze la casa lui. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Elena Tănase, iar relația lor este foarte serioasă și durează de câțiva ani.

Elena Tănase nu exclude să-l urmeze pe Ianis Hagi în străinătate

Deși distanța îi desparte, Elena Tănase merge des merge des să-l vadă pe iubitul ei în Scoția, Ianis Hagi fiind jucător al echipei Glasgow Rangers. 

Tânăra nu exclude nici să se mute în străinătate pentru a fi mai aproape de Ianis Hagi, după ce își va termina studiile.
 

×
Subiecte în articol: Elena Tănase Ianis Hagi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close