Antena 3 CNN Show Este din nou nuntă mare în familia Becali! Cine îşi pune pirostriile

Este din nou nuntă mare în familia Becali! Cine îşi pune pirostriile

Se anunţă din nou nuntă mare în familia Becali!

Este din nou nuntă mare în familia Becali! Cine îşi pune pirostriile
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    17 Aug 2022   •   14:34

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului și nepotul lui Gigi Becali, este aproape gata de însurătoare.Cea care i-a furat inima lui și familiei sale este Gabriela Pavel, fostă jurnalistă și om de PR.

Gabriela este gata să intre în familia latifundiarului din Pipera, acolo unde și-a găsit și o bunică de suflet în persoana Alexandrinei Becali.

Vasile Geambazi a divorțat de fosta lui soție, Alina, cu care are doi copii, după ce aceasta l-ar fi înșelat pe nepotul latifundiarului.

Vasile şi Gabriela sunt împreună de mai bine de trei ani şi pare că se înțeleg de minune.

Click! a aflat că Vasile Geambazi se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Legătura specială dintre Gabriela şi Alexandrina Becali

„Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet.

Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea”a mărturisit Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

Gigi Becali nu mai participă la nunţi

După ce a făcut spectacol la nunta fiicei sale, în 13 octombrie 2019, unde a dat câte 200 de euro fiecărui ospătar, a cântat și a aruncat cu mii de euro în aer, Gigi Becali a anunţat că nu mai participă la nunţi. 

Patronul FCSB nu a fost prezent nici la nunta Simonei Halep deși fusese invitat și nici măcar la nunta Mariei Iordănescu, pe care iniţial a acceptat să o cunune. 

"Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica.", argumenta Gigi Becali decizia de a participa numai la slujba religioasă, nu şi la petrecerea de după.  

 

×
Subiecte în articol: Becali
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close