Antena 3 CNN Show Nunta regala O transformare de poveste: Kate Middleton, de la fata obişnuită, la prinţesă

O transformare de poveste: Kate Middleton, de la fata obişnuită, la prinţesă

O transformare de poveste: Kate Middleton, de la fata obişnuită, la prinţesă
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
29 Apr 2011   •   08:36
O fata obişnuită din clasa mijlocie a englezilor devine prinţesă. Kate Middleton se transformă oficial în prinţesa Kate, cu toate că, pentru britanici, va rămâne probabil tot Kate. O fată obişnuită a cărei nuntă însă va fi urmarită de mare parte a planetei. Şi care şi-a adus ca invitaţi la ceremonie, printre capetele încoronate ale lumii, printre politicienii a caror decizie schimba regulile jocului, propriile ei cunoştinte: măcelarul, postaşul şi proprietarul barului din localitatea ei natală.

Kate Middleton nu pare uşor de intimidat de către casa regală, în ciuda faptului că nu are sânge albastru. Este şi unul dintre motivele pentru care englezii speră ca ea să fie o bună prinţesă.

Fata din vecini este cu adevărat o fată obişnuită. În timp ce viitorul ei soţ creştea în atmosfera plină de constrângeri şi de reguli a familiei regale, ea a avut o copilărie şi o adolescenţă absolut obişnuite. Fără camere de luat vederi, fără ceremonii, fără spectacole. Şi probabil, acum 10 ani când l-a cunoscut pe William, nu îşi imagina că viaţa ei se va schimba într-atit.

Nu îşi imagina probabil nici că la nunta ei vor veni oameni din intreaga lume, doar ca să o sprijine. Şi cu toate acestea, Kate Middleton se transformă în printesa Katerine. Probabil ducesă de acum incolo şi viitoare regină.

În ultimele luni, Kate a fost pregătită să devină o adevarată prinţesă. A învăţat ce trebuie să spună şi ce nu trebuie să spună, cât de adâncă trebuie să fie plecăciunea pe care o face şi chiar şi pe ce parte trebuie să îşi ţina geanta, ca să nu greşească.

Începând de sâmbătă, prinţesa Catherine nu va mai avea voie să mănânce crustacee, nu va mai juca Monopoly, nu va mai avea voie să muncească şi nici să termine de mâncat tot ce are în farfurie.....

Urmăriţi vineri la Antena 3 programul special dedicat evenimentului

 

 

×
Subiecte în articol: kate middleton printesa printul William
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close