Antena 3 CNN Show Nunta regala Prinţul William şi Kate nu pleacă, încă, în luna de miere

Prinţul William şi Kate nu pleacă, încă, în luna de miere

Prinţul William şi Kate nu pleacă, încă, în luna de miere
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Apr 2011   •   14:23

Surpriză după nunta secolului! Prinţul William NU pleacă în luna de miere pentru că se întoarce la lucru. Vrea să se achite de obligaţiile de pilot de salvare. Astăzi, prinţul şi-a scos soţia la plimbare cu elicopterul iar casa regală a dat publicităţii şi fotografiile oficiale de la nuntă, care au o strălucire aparte.

Ducii de Cambridge s-au lăsat filmaţi ţinându-se de mână în ţinute lejere, la Palatul Buckngham, unde şi-au petrecut şi prima noapte ca soţ şi soţie. Cei doi au petrecut până noaptea târziu fără părinţi sau Regină, alături de 300 de prieteni.

Un elicopter i-a dus apoi spre o destinaţie secretă din Regat, contrar speculaţiilor presei care susţinea că tinerii căsătoriţi urmează să plece spre Kenia sau Iordania pentru luna de miere. Prinţul şi prinţesa vor petrece cele 2 zile împreună, după care luni William se va întoarce la lucru. Între timp, casa Regală a dat publictăţii primele fotografii oficiale ale nunţii în care apar numai membrii apropiaţi ai familiei.

Britanici şi străini, copii şi părinţi, tineri şi bătrâni şi-au peterecut ziua în stradă pentru a le fi alături mirilor la cel mai important eveniment din viaţa lor.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close