Antena 3 CNN Show Primul cuplu eliminat din competiția Power Couple România: "Suntem dezamăgiți, dar împăcați, în același timp"

Primul cuplu eliminat din competiția Power Couple România: "Suntem dezamăgiți, dar împăcați, în același timp"

Primul cuplu eliminat la Power Couple România a venit după o probă plină de adrenalină, podul suspendat la 30 de metri deasupra mării, care a reprezentat o provocare uriaşă pentru cupluri.

Primul cuplu eliminat din competiția Power Couple România: "Suntem dezamăgiți, dar împăcați, în același timp"
Sursa foto: Antena 1
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2024   •   12:58

Adrenalină la maximum în ediția de aseară Power Couple – La bine și la greu! Cea de-a treia ediție, care a încheiat prima etapă a competiției, a adus o provocare uriașă pentru cupluri: proba podului suspendat la 30 de metri desupra mării. Seara a culminat cu plecarea primului cuplu din competiție, în urma votului din vila perechilor: CRBL și Elena și-au încheiat aseară parcursul la Power Couple România.

După probele individuale, în ediția de aseară s-a desfășurat proba decisivă a etapei, cea a cuplurilor, într-un peisaj spectaculos al insulei malteze Gozo. Partenerii din fiecare pereche au parcurs un pod suspendat la 30 de metri deasupra mării, pentru a culege plăcuțele cu simbolurile momentelor importante din relația lor. Ulterior, proba le-a cerut să așeze în ordine cronologică plăcuțele, dincolo de teama de înălțime concurenții confruntându-se astfel și cu un test al memoriei.

La finalul zilei, cuplul situat pe ultimul loc la această probă, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, a fost propus spre eliminare alături de CRBL și Elena, aflați în această situație pentru că au rămas cu cea mai mică sumă în cont după probele individuale.

Votul perechilor din vilă a decis aseară ca Daiana și Sorin să fie salvați.

Astfel, pentru CRBL și Elena concursul s-a încheiat după prima etapă, momentul plecării lor fiind extrem de emoționant.

"Suntem dezamăgiți, dar și împăcați, în același timp. Îmi pare foarte rău că nu pot participa în continuare în concurs, pentru că, la cum au fost probele până acum, ceea ce urmează mi se pare wow!", a declarat CRBL.

"Sunt foarte mândru de soția mea și de traseul nostru în concurs, chiar dacă a fost atât de scurt", a adăugat el.

Cea mai incitantă competiție a cuplurilor, Power Couple România – La bine și la greu, continuă cu situații surprinzătoare și probe spectaculoase săptămâna viitoare la Antena 1, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

×
Subiecte în articol: Power Couple România CRBL Antena 1
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close