Antena 3 CNN Show Showbiz A început procesul de divorţ între soţii Truică. Vezi declaraţia Irinei Truică la ieşirea din tribunal

A început procesul de divorţ între soţii Truică. Vezi declaraţia Irinei Truică la ieşirea din tribunal

A început procesul de divorţ între soţii Truică. Vezi declaraţia Irinei Truică la ieşirea din tribunal
Sursa foto: Foto: ziaremondene.ro
26 Sep 2011   •   14:01

Procesul de divorţ dintre soţii Truică a început lunea aceasta. După primul termen al procesului, judecătorii au propus o discuţie de conciliere între soţi, la care să fie prezenţi şi cei doi copii ai cuplului.

Între soţii Truică nu mai e loc de împăcare.

"Nu divorţez pentru că am avut în ultima vreme o viaţă frumoasă. Divorţez pentru că mi-a făcut foarte multe lucruri, pentru că m-a minţit şi pentru că are şi o latură uşor agresivă faţă de mine [...] Nu mi-a propus să mă mut la Snagov şi să stau cu fetiţele [...] M-a înşelat în mod repetat, nu şi-a împlinit obligaţiile de soţ", a declarat Irina Truică, la ieşirea din sala de judecată.

Remus Truică a declarat că speră ca fetiţele să rămână în România, pentru că aşa este normal.

Presa mondenă scrie că şi Irina Truică are de ani buni o relaţie cu un algerian. Potrivit Cancan, în 2005, când soţii Truică au ajuns pentru prima dată în Caraibe, Jamel era un simplu şef de sală la un restaurant de fiţe. Apoi, treptat, bărbatul a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu Irina.

Judecătorii vor decice cu cine vor sta gemenele, abia pe 24 octombrie. 

 





×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close