Antena 3 CNN Show Showbiz Concertul de omagiu al lui Michael Jackson, amânat până în iunie 2010

Concertul de omagiu al lui Michael Jackson, amânat până în iunie 2010

Concertul de omagiu al lui Michael Jackson, amânat până în iunie 2010
11 Sep 2009   •   18:53

Concertul de omagiu al lui Michael Jackson a fost amânat până în data de 10 iunie 2010. Iniţial, fratele megastarului, Jermaine, programase spectacolul în data de 26 septembrie. Au existat însă mai multe probleme din cauza timpului scurt în care trebuia organizat spectacolul.

Concertul urmează să fie ţinut la Londra, pe stadionul Wembley. Fanii care şi-au cumpărat deja bilete vor putea să îşi recupereze banii începând de mâine.

Anunţul amânării concertului de la Viena a fost făcut chiar de Jermaine Jackson, acelaşi care făcea publice, cu câteva zile în urmă numele celebrităţilor care urmau să cânte în cadrul showului.

Cu numai câteva ore înainte de anularea concertului, organizatorii anunţau şi ei că Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole nu vor mai participa la spectacol. Aceleaşi nume pe care Jermaine Jackson le declarase cap de afiş.

Jermaine Jackson a publicat pe site-ul dedicat concertului de la Viena şi un comunicat în care le explică fanilor motivele care i-a determinat pe el şi pe organizatori să amâne spectacolul.

"Am vorbit personal cu mai mulţi artişti pe care i-am invitat să participe la tribut şi să interpreteze un cântec al lui Michael. Mai mulţi artişti celebri au acceptat imediat să participe la acest spectacol unic (...) Cu toate acestea, din cauza timpului foarte scurt în care ei trebuiau să îşi schimbe programul pentru mulţi dintre ei a fost imposibil să o facă, astfel încât să fie pe scenă la Viena în data de 26 septembrie", susţine Jermaine.

Jermaine mai spune şi că locul în care va fi ţinut concertul se va schimba. Acesta va fi ţinut în luna iunie anul următor, la Londra pe stadionul Wembley. Aici, peste 70 de mii de fani vor putea asista la concert, exact în oraşul pe care idolul lor îl alesese pentru ultimele sale reprezentaţii.

Potrivit Site-ului thetribute2010.com, fanii care şi-au cumpărat deja bilete pentru concert, îşi pot recupea banii începând de mâine.

Antena 3



×
Subiecte în articol: michael jackson concert iunie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close