Antena 3 CNN Show Showbiz Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat în perioada iulie-septembrie 2009

Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat în perioada iulie-septembrie 2009

Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat în perioada iulie-septembrie 2009
Sursa foto: depeche
19 Mai 2009   •   10:44

Veşti bune pentru fanii Depeche Mode din România. Britanicii ar putea cânta totuşi la Bucureşti anul acesta. Sunt informaţii potrivit cărora organizatorii români s-au interesat de posibilităţile de închiriere a Parcului Izvor în intervalul iulie-septembrie, ceea ce înseamnă că evenimentul ar putea fi reprogramat în această perioadă.

Concertul care trebuia să aibă loc în urmă cu trei zile în parcul Izvor din Bucureşti nu a fost singurul anulat, dintre cele cuprinse în turneul Sounds of the Universe al britanicilor.

Site-ul oficial al trupei anunţa, cu două zile înaintea concertului de la Bucureşti, că nici concertele de la Sofia, Belgrad şi Zagreb, programate în această perioadă, nu vor mai avea loc la data stabilită.

Şi asta din cauza problemelor de sănătate ale solistului Dave Gahan. Săptămâna trecută, înaintea concertului ce trebuia sa aiba loc la Atena, lui David Gahan i s-a facut rău şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Între timp, organizatorii concertelor anulate i-au sfătuit pe cei care şi-au cumpărat bilete să nu le returneze şi să aştepte până va fi făcut un anunţ oficial privitor la posibila reprogramare a acestora.

Primii care au primit veşti bune au fost fanii Depeche din Zagreb. Concertul din capitala Croaţiei ar putea fi reprogramat pentru data de 16 septembrie. La fel s-ar putea întâmpla şi în cazul celorlalte concerte anulate, printre care şi cel de la Bucureşti.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Depeche Mode iulie concert anulat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close