Antena 3 CNN Show Showbiz Cum scapă Nicoleta Luciu de grăsimea de pe burtă! Rețeta ei naturală, încercată: ”Ingredientul de bază îţi este cu siguranță cunoscut!”

Cum scapă Nicoleta Luciu de grăsimea de pe burtă! Rețeta ei naturală, încercată: ”Ingredientul de bază îţi este cu siguranță cunoscut!”

Cum scapă Nicoleta Luciu de grăsimea de pe burtă! Rețeta ei naturală, încercată: ”Ingredientul de bază îţi este cu siguranță cunoscut!”
15 Mar 2018   •   16:41

Nicoleta Luciu a împărtășit o rețetă care a ajutat-o să scape de grăsimea de pe burtă. În urma sarcinilor vedeta a rămas cu câteva kilograme și cu acest remediu natural a dat jos surplusul, fără prea mare bătaie de cap. 

"Ei bine, ingredientul de bază pentru remediul pe care ţi-l propun îţi este, deja, cu siguranţă, cunoscut. Este vorba despre hreanul proaspăt! Bogat în vitaminele B şi C, potasiu, calciu şi fier, hreanul este o bombă de sănătate şi, în plus, ajută şi la eliminarea grăsimilor din corp.

Ingrediente:

150 g hrean proaspăt

3 lămâi taiate

5 linguri de miere

Tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un blender lămâile mărunţite şi hreanul dat prin raăzătoare, iar la final să adaugi 5 linguriţe de miere naturală. Păstreaza tot conţinutul într-un recipient în frigider şi consumă câte o linguriţă de două ori pe zi, după masă! Nu, acest remediu nu va fi eficient dacă nu faci şi mişcare în fiecare zi!", scrie Nicoleta Luciu pe blog.

×
Subiecte în articol: Nicoleta Luciu reteta ingredient baza grasime
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close