Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Rogoz, despre pozițiile din dormitor! Vedeta a împărtășit tot: "Ne lipeam din nou unul de celălalt!”

Dana Rogoz, despre pozițiile din dormitor! Vedeta a împărtășit tot: "Ne lipeam din nou unul de celălalt!”

Dana Rogoz, despre pozițiile din dormitor! Vedeta a împărtășit tot: "Ne lipeam din nou unul de celălalt!”
20 Ian 2017   •   11:52

Dana Rogoz a impartasit cu prietenii virtuali modul in care somnul ei si al sotului s-a schimbat dupa ce baietelul lor a venit pe lume.  

"POZITIA “LINGURITE”: Pe atunci eram doar noi doi. Noaptea de culcam îmbrățișați, stand cat mai lipiți unul de altul, nefiindu-ne nici prea cald, nici incomod, nici de ajuns. Dacă pe timpul visării corpurile noastre se îndepărtau cumva, era suficient ca unul dintre noi sa se trezeasca putin și, ca puii care se cauta în padoc când încă nu au făcut ochi, ne lipeam din nou unul de celalalt, impartasind un sentiment bun de siguranță și iubire.

POZITIA “DOI SI O PERNA”: Lingurițele s-au îndepărtat atunci când îmi crescuse burtica suficient de mult, cat sa mi se para mult mai comod somnul calare peste perna pentru alaptat – pe care nu am folosit-o niciodată pentru alăptat, ci doar pentru somnul meu. Perna asta, pentru cei care nu au văzut-o niciodată, e uriașă. Ocupa mai mult spațiu decât mine în pat, asa ca pentru câteva săptămâni, amândoi am simțit prezenta ei în ritualul nostru de somn.

POZIȚIA “LA LINIA DE START”: Când Vlad era mic dormea doar la el în pătuț. În primele luni avea un cos de rachita primit de la alte mămici  (Vlad era al 15-lea copil care creștea în el), iar mai târziu un pătuț clasic cu zabrele, mai întâi cu salteaua așezată sus și apoi tot mai jos. Drept urmare, eu dormeam pe marginea patului nostru, ca sa pot da fuga la primul mic scrâșnet al copilului. Dar fix pe margine, ca la linia de start! Aveam auzul incredibil de bun și, în mod cert, capabila de mult mai multe nopți nedormite decât acum. Te investește natura cu energia aia nebuna, ca sa poți face fata acestui “du-te vino” nocturn, pentru alăptat, pupat, schimbat, legănat și dezmierdat copilul la ore precum: 1:12, 3:38, 3:45, 5:20, 6:06… Mi-a fost mereu teama sa dorm cu el în patul nostru cat era mic, sa nu se sufoce cine știe cum", a scris Dana Rogoz pe blog.

Vezi continuarea articolului AICI!

×
Subiecte în articol: Dana Rogoz vedeta somn pat dormitor
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close