Antena 3 CNN Show Showbiz Divorţul Truică, judecat în funcţie de diferenţa de fus orar dintre România şi Franţa

Divorţul Truică, judecat în funcţie de diferenţa de fus orar dintre România şi Franţa

Divorţul Truică, judecat în funcţie de diferenţa de fus orar dintre România şi Franţa
Sursa foto: Foto: Antena 3/Mediafax
24 Oct 2011   •   22:51

Diferenţa de fus orar dintre România şi Franţa ar putea fi decisivă în divorţul soţilor Truică. Cum şi unul şi celălalt au depus cerere de divorţ în aceeaşi zi, dar în ţări diferite - unul în Franţa, altul în România, magistraţii trebuie acum să verifice ora înregistrării dosarelor. În timp ce la judecătorii se fac calcule, soţii Truică s-au întâlnit din nou.

Nervos şi irascibil - aşa a fost Remus Truică şi în sala de judecată. Le-a cerut judecătorilor să le permită fetiţelor să meargă la şcoală în România. În schimb, Irina Truică le-a explicat ferm magistraţilor că doar colegii lor din Franţa au dreptul să-şi spună cuvântul în acest proces.

Milionarul susţine că ar semna pe loc divorţul. Mai ales după ce în presă a apărut scrisoarea propriului său duhovnic, către Irina.

Judecătorii din Buftea vor decide încă o dată dacă e legal să judece ei separarea soţilor Truică. Pentru asta vor lua în calcul cine a înregistrat primul divorţul. Data este aceeaşi - 6 iunie. Irina Truică a depus hârtiile în Franţa iar omul de afaceri la judecătoria Buftea. În funcţie de ora la care au fost înregistrate cererile se va decide care va fi ţara în care se va judeca divorţul.

 

×
Subiecte în articol: divort România Franta Irina Truica termen
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close