Antena 3 CNN Show Showbiz Dragoş Bucur, incident cu un şofer UBER! Actorul a rămas ca trăznit când a auzit ce i-a cerut bărbatul

Dragoş Bucur, incident cu un şofer UBER! Actorul a rămas ca trăznit când a auzit ce i-a cerut bărbatul

Dragoş Bucur, incident cu un şofer UBER! Actorul a rămas ca trăznit când a auzit ce i-a cerut bărbatul
12 Apr 2017   •   16:12

Din ce în ce mai multe persoane ajung să folosească UBER-ul în locul taxi-ului, una dintre ele fiind chiar și Dragoș Bucur. Actorul a avut parte de un incident cu un şofer, care l-a lăsat complet şocat. Soţul Danei Nălbaru s-a urcat în maşină şi la finalul cursei a rămas ca trăznit când a auzit ce i-a cerut bărbatul.

”Cunosc mai multi taximetristi, am un var taximetrist, doi fosti vecini, un unchi ( care de fapt s-a pensionat) plus fratele unuia dintre prietenii mei. E vorba de Florin, Ionaru si Punkerul, Vali si Dan. Toti oameni foarte ok si soferi foarte buni. Totusi daca am de ales intre Uber si taxi, aleg Uber. Adica alegeam. Sau inca aleg, sunt nehotarat.

Aveam senzatia ca aplicatia asta, cu tot ce vine ea, reprezinta un fel de evolutie a transportului in comun, un fel de car-sharing, o varianta compromis a idealului in care nimeni nu mai detine masina, doar te urci in una la coltul strazii pe care apoi o lasi acolo unde ti-ai terminat treaba. Oameni politicosi, masini curate, decenta si fara tipsuri. Pana azi, cand un sofer de Uber mi-a cerut sa ii las ceva. Poftim? Da, mi-a cerut sa ii las ceva. Dincolo de surpriza cerintei, recunosc ca am fost atat de curios cum pot sa ii las ceva, incat curiozitatea a batut indignarea, asa ca l-am intrebat cum pot sa ii las "ceva" de pe card. Ei bine, a vrut sa las cursa deschisa pana se intoarce in Bucuresti Ţsau mai aproape", punctul final al cursei fiind undeva in Balotesti. Asta e, Uberul nu este AI, e doar o afacere care se bazeaza pe oameni, iar oamenii sunt unii ok, altii nu”, le-a spus Dragoş Bucur prietenilor lui virtuali de Facebook.

×
Subiecte în articol: Uber actor dragos bucur sofer
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close