Antena 3 CNN Show Showbiz Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter, după apariția în noul sezon ’’Game of Thrones’’. Care a fost motivul

Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter, după apariția în noul sezon ’’Game of Thrones’’. Care a fost motivul

Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter, după apariția în noul sezon ’’Game of Thrones’’. Care a fost motivul
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
18 Iul 2017   •   19:51

Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter, după premiera sezonului 7 din serialul ’’Game of Thrones’’, unde a avut un rol minor. Decizia vine după ce în urmă cu o săptămâna acesta anunțase că va înceta să mai folosească Twitter-ul, pe motiv că s-a săturat de abuzurile și criticile la care a fost supus.

Apariția cântărețul britanic  în serial a stârnit reacții mai puțin entuziaste, argumentate de faptul că apariția episodică a artistului a fost o notă falsă în universul fantasy al serialului.

Potrivit Libertatea.ro, serialul a fost criticat pentru decizia de a-l distribui pe Ed Sheeran în rolul unui soldat al lui Cersei Lannister. De la difuzarea primului episod din sezonul 7 al celebrului serial, fanii s-au plâns pe diferite rețele de socializare de jocul actoricesc al artistului. Criticile s-au bazat pe faptul că producătorii nu s-au străduit să deghizeze prea mult rolul episodic al lui Sheeran, în timp ce alți artiști care au jucat în serial, precum toboșarul Coldplay, Champion și Gary Lightbody de la Snow Patrol au fost mai dificil de zărit în timpul scenelor jucate.

    

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close