Antena 3 CNN Show Showbiz Gabriela Cristea, în costum de baie după ce a slăbit 25 kg: ”Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar…”

Gabriela Cristea, în costum de baie după ce a slăbit 25 kg: ”Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar…”

Gabriela Cristea este mai fericită ca niciodată. Vedeta TV are o familie minunată și acum și o siluetă de invidiat la care visa de ceva vreme. Izolarea a ajutat-o să urmeze un regim strict cu ajutorul căruia a dat jos o peste 20 kg.

Gabriela Cristea, în costum de baie după ce a slăbit 25 kg: ”Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar…”
09 Iul 2020   •   12:55

Prezentatoarea TV a slăbit în pandemie 25 de kg și încet, dar sigur va ajunge să se simtă într-adevăr bine în pielea sa. Gabriela s-a pozat în costum de baie fără nicio rușine, chiar dacă susține că mai are un pic de lucru când vine vorba de silueta mult dorită. 

”Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar...cu pasi mici, dar in fiecare zi, am sa-mi ating scopul” a scris vedeta pe contul său de socializare.

Dieta minune care a scăpat-o de 25 kg - trei mese pe zi, două gustări

”După nașteri, m-am îngrășat serios, așa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să țin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit și în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi. Ea știe cum trebuie să îmi împart mesele și este și extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce… de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după și cum revin la acel echilibru alimentar… acesta este de fapt secretul.  Ei bine, dieta mea este compusă din cinci mese zilnice, trei principale și două gustări, între ele. Vă spun sincer că mă simt extrem de bine” , a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro!

×
Subiecte în articol: Gabriela Cristea dieta kilograme
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close