Antena 3 Show Showbiz Judecătorii au împărțit averea Ilenei Ciuculete. Câți bani a primit Cornel Galeș

Judecătorii au împărțit averea Ilenei Ciuculete. Câți bani a primit Cornel Galeș

de S.T.    |    27 Noi 2018   •   15:36
Judecătorii au împărțit averea Ilenei Ciuculete. Câți bani a primit Cornel Galeș

La aproximativ doi ani de la moartea fulgerătoare a îndrăgitei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete, judecătorii au dat verdictul în dosarul în care fiii regretatei artiste au cerut partajul judiciar al averii.

Cornel Galeș a vorbit despre boala Ilenei Ciuculete. De ce a vrut artista să ascundă totul

Magistrații au hotărât, în amănunt, cum se împarte averea regretatei cântărețe de muzică populară care s-a stins, la doar 59 de ani, în luna martie a anului 2017.

Băieţii Ilenei Ciuculete: „Nu credem că mama a murit de hepatită C”

Gornel Galeș este obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte din imobilul pe care  l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Potrivit deciziei judecătorilor, soțului Ilenei Ciuculete îi revine suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor. Decizia magistraților nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel.

Sursa: cancan.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close