Antena 3 CNN Show Showbiz Lucruri mai puțin știute despre Angela Similea. Adevărul de dincolo de imaginea strălucitoare a cântăreței

Lucruri mai puțin știute despre Angela Similea. Adevărul de dincolo de imaginea strălucitoare a cântăreței

Lucruri mai puțin știute despre Angela Similea. Adevărul de dincolo de imaginea strălucitoare a cântăreței
Sursa foto: Foto: Facebook/Angela Similea și noi
09 Iul 2017   •   08:29

A fost mereu o prezență strălucitoare pe scenă, iar Angela Similea a uimit mereu prin eleganță și stil. Însă viața artistei nu a fost așa mereu. În copilărie, interpreta mergea la cosit și mânca mămăligă la umbra căruței, alături de verișorii săi. Nimic nu se compara cu gustul mămăligii reci cu iaurt de oaie.

Mărturisirile le-a făcut vedeta pentru revista Formula As, în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea.

„Acolo, în satul acela dobrogean, se întâmplau lucruri extraordinare, cum ar fi să călătorești pe drumuri de țară într-o cotigă trasă de măgari, în care trebuia să înveți să te urci din mers; să mergi la bostănărie și să mănânci pepenele trântindu-l de pământ pentru a-l sparge și apoi cufundandu-te cu toată față în miezul lui răcoros și dulce – Doamne, ce gustoși erau pepenii pe care-i mâncam așa!; să mergi la stână să vezi cum se mulg oile și să bei laptele proaspăt muls, să vezi cum vin mieii pe lume; să urmărești noaptea mersul stelelor pe cer, întinsă pe fânul abia strâns; să te urci în duzi și să mănânci acolo fructele lor parfumate, să înțepi cu acul un ou proaspăt ca să sorbi conținutul crud sau să bei zer ca să fii ferit pentru totdeauna de boală; să trăiești efectiv miracolul vieții la țară, în rostul ei străvechi”, declara vedeta.

×
Subiecte în articol: Angela Similea Adevarul
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close