Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Lewinski s-a săturat de amintirea Biroului Oval. Acum are un nou iubit

Monica Lewinski s-a săturat de amintirea Biroului Oval. Acum are un nou iubit

Monica Lewinski s-a săturat de amintirea Biroului Oval. Acum are un nou iubit
10 Noi 2008   •   11:04

După ce a adunat o adevărată avere dezvăluind detalii din legătura amoroasă cu Bill Clinton, Monica Lewinski îşi permite să se distreze prin cele mai luxoase restaurante americane. Acesta a fost surprinsă de paparazzi ieşind din restaurantul Terra din Malibu alături de noul ei prieten, un bărbat al cărui nume nu a fost încă dezvăluit. Vizibil îndrăgostiţi, cei doi au fost surprinşi sărutându-se în plină stradă.
Potrivit Cancan, unul dintre forografii aflaţi pe urmele fostei stagiare de la Casa Albă, a declarat: "Monica era toata numai un zambet, iar barbatul părea că nu-şi doreşte altceva decât să-i facă pe plac". Chiar şi aşa, când au observat că sunt fotografiaţi, cei doi au hotărât să plece cu maşini separate.
Monica Lewinski, acum în vârstă de 35 de ani, a devenit faimoasă pentru relaţia ei cu fostul preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton. În urmă cu 10 ani, aceasta a fost implicată într-un scandal sexual după ce s-a aflat că i-a făcut sex oral fostului preşedinte chiar în Biroul Oval.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bill Clinton
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close