Antena 3 CNN Show Showbiz Olivia Steer, afirmație-șocantă despre copiii care mor de rujeolă. Ce crede că a descoperit vedeta tv

Olivia Steer, afirmație-șocantă despre copiii care mor de rujeolă. Ce crede că a descoperit vedeta tv

Olivia Steer, afirmație-șocantă despre copiii care mor de rujeolă. Ce crede că a descoperit vedeta tv
Sursa foto: Foto: Facebook/ Olivia Steer
de S.T.    |    12 Apr 2017   •   13:54

Olivia Steer revine cu o nouă declarație controversată privind vaccinările.  

În cadrul unei emisiuni de la B1, Olivia Steer a vorbit despre cazurile copiilor morți în spitale din cauza epidemiei de rujeolă.

„Acestea sunt doar niște declarații politice. A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicina legală? Nu am văzut și nu au fost oferite niciodată publicului aceste dovezi. Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la această declarație. Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cauza pojarului pentru că avea virusul. Mi-am vaccinat copiii până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi. Care este motivul pentru care aș accepta ca băieții mei să fie vaccinați cu substanțe extrem de toxice?!”, a adăugat Steer.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close