Antena 3 Show Showbiz Olivia Steer și tratamentul naturist pentru gută: „După trei luni, mă uitam la mâinile lui ca la Isus Christos”

Olivia Steer și tratamentul naturist pentru gută: „După trei luni, mă uitam la mâinile lui ca la Isus Christos”

05 Mar 2019   •   12:56
Olivia Steer și tratamentul naturist pentru gută: „După trei luni, mă uitam la mâinile lui ca la Isus Christos”

Cunoscută deja pentru tratamentele naturiste pe care le recomandă în detrimentul medicamentelor, clasice, Olivia Steer „lovește” din nou.

De data aceasta cu un tratament naturist pentru gută.

„M-am întîlnit cu un amic care, azi-vară, avea încheieturile deformate de gută, la numai 40+. Dupa ce a încercat antiinflamatoare alopate, care au dat cu big fail, în mod lamentabil, omul a trecut pe extracte de mesteacan alb, turmeric si spirulina, care si-au facut treaba impecabil, în numai 3 luni.
Mă uitam la mîinile lui complet refăcute, ca la Isus Christos mergînd pe ape: "Nu mai ai chiar nici un simptom?!? Nu te mai doare?!? Nu mai simti chiar nimic???", l-am întrebat. "Ba da, mi-a spus, simt ceva ... a doua zi, dupa şpriţ!" și a râs vesel, cu gura mare, ca la 20+.”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close