Antena 3 CNN Show Showbiz Remus Truică ar fi intervenit pe lângă Ministerul Educaţiei, ca să-şi poată înscrie copiii la şcoală

Remus Truică ar fi intervenit pe lângă Ministerul Educaţiei, ca să-şi poată înscrie copiii la şcoală

Remus Truică ar fi intervenit pe lângă Ministerul Educaţiei, ca să-şi poată înscrie copiii la şcoală
Sursa foto: Foto: videonews.ro
20 Oct 2011   •   13:28

Irina Truică îşi acuză soţul că a intervenit pe lângă Ministerul Educaţiei, astfel încât copiii săi să poată fi înscrişi la şcoală, în România, chiar şi fără acordul mamei lor.

Soţia lui Remus Truică susţine că directoarea şcolii unde învaţă cele două gemene ar fi primit un telefon de la minister în care i s-ar fi spus cum să acţioneze în acest caz. Între timp, procesul în care Remus Truică e acuzat de fosta soţie de răpire internaţională a fost amânat pentru 3 noiembrie.

Irina Truică îşi acuză soţul că i-a răpit copiii, iar acum nu o mai lasă să-i vadă. În plus, soţia miliardarului susţine că fetele au fost înscrise la şcoală, în România, fără acordul ei. "Directoarea şcolii spune că a primit un telefon de la minister ca să le înscrie.

Remus Truică respinge orice acuzaţie. " Eo zi foarte tristă, să fiu în cladirea asta acuzat că mi-am răpit copiii".

Procesul pentru custodia celor doi copii ai soţilor Truică a început în Franţa. Cazul a fost strămutat în România după ce Remus Truică a venit cu fetele în ţară. În prezent, copiii stau la Snagov împreună cu tatăl lor.

 






×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close