Antena 3 CNN Show Showbiz Remus Truică îşi acuză fosta soţie că foloseşte copiii ca unealtă pentru a obţine bani de la el

Remus Truică îşi acuză fosta soţie că foloseşte copiii ca unealtă pentru a obţine bani de la el

Remus Truică îşi acuză fosta soţie că foloseşte copiii ca unealtă pentru a obţine bani de la el
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    20 Ian 2012   •   09:16

După câteva săptămâni de linişte, în familia Truică reizbucneşte scandalul. Remus Truică îşi acuză fosta soţie că foloseşte copiii ca unealtă de şantaj în încercarea de a obţine de la el foarte mulţi bani. Sumele ar urma să fie folosite pentru mutarea pe insula Saint Martin.

Replica Irieni Truică este necruţătoare: omul de afaceri vrea, de fapt, să-şi ascundă averea, ca să nu o împartă.

"Ultima ei notificare către mine chiar asta spune: dacă îmi dai paşapoartele şi declaraţie notarială că pot ieşi cu fetele din ţară, le poţi vedea un week-end. Ea vrea să plece din România, vrea să trăiască în Saint Martin, vrea să trăiască bine în Saint Martin, ea nefăcând nimic", susţine Remus Truică.

În replică, Irina Truică susţine că "nu există niciun fel de şantaj din partea mea, iar aceste afirmaţii sunt strigătoare la cer pentru mine".

Copiii, spune Remus Truică, sunt arma fostei sale soţii. Irina s-ar folosi de gemene ca să-l determinesă îi ofere cât mai mulţi bani. Deşi îi lipsesc fetele, omul de afaceri nu dă semne că ar fi dispus să plătească pentru a avea acces la ele.

Joi, Remus Truică a fost să-şi vadă fetele la şcoală, însă nu şi-a mai găsit gemenele acolo. Omul de afaceri o acuză pe soţia lui că încearcă să le transfere pe fete la o şcoală privată, ca să stea cât mai departe de el. Şcoala la care merg fetele a fost permanent motiv de scandal între cei doi soţi.

Gemenele Truică sunt în custodia comună a celor doi părinţi şi au domiciliul la adresa din România a mamei. La începutul lunii martie, va avea loc apelul în procesul dintre cei doi soţi. Acesta se va judeca în insula Saint Martin. Irina şi Remus Truică nu împart doar copiii, ci şi o avere fabuloasă, estimată la milioane de euro.


×
Subiecte în articol: remus truica Irina Truica scandal copii bani
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close