Antena 3 CNN Show Showbiz Ritualul secret al Mariei Dragomiroiu. De ce îşi pune părul în grădină după ce se tunde

Ritualul secret al Mariei Dragomiroiu. De ce îşi pune părul în grădină după ce se tunde

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu, a dezvăluit noi secrete legate de ritualul său de înfrumuseţare. Celebra artistă a postat imagini rare din culisele îngrijirii părului ei.

Ritualul secret al Mariei Dragomiroiu. De ce îşi pune părul în grădină după ce se tunde
Sursa foto: Maria Dragomiroiu/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    14 Aug 2022   •   16:13

Cunoscută pentru vocea sa cristalină dar şi pentru podoaba sa capilară, Maria Dragomiroiu le-a arătat fanilor săi ce face cu firele de păr rămase după ce se tunde.

Celebra artistă a spus că nu merge la coafor, deşi părul său măsoară aproximativ un metru şi preferă să se aranjeze singură, deoarece chiuveta de la salon este prea mică pentru părul său atât de mare.

Maria Dragomiroiu investeşte timp preţios pentru părul său frumos, dar şi ingrediente de calitate şi tratamente naturale.

"Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?

Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi, o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul. Îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt, şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, dezvăluia artista în urmă cu doi ani.

Recent, doamna cântecului popular românesc le-a arătat fanilor săi imagini în care susţine acelaşi lucru. Părul nu se aruncă oriunde, ci chiar în grădina sa.

Firele rămase le taie mărunt şi le aruncă în iarbă.

Citiţi şi: Maria Dragomiroiu s-a filmat în baie, în timp ce se spală pe cap. Metoda ”morișca” este obligatorie!

 

×
Subiecte în articol: par gradina ritual Maria Dragomiroiu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close